Monday, April 5, 2010

Melaka---> Tangkak---> Muar...

Berbalik kepada cita yg minggu2 yg lps2... 14 mac... betol ke??? ahah betol la 2... Kami ber 5 tiba di Tangkak lebey kurang pukol 0930 waktu semenanjung... beli apa 2yg patut terus shoot daki bukit... memang aritu mencabar ketahanan mental & fizikal.. aku suda berpeluh 1 badan.. mat n sungkaii xkisahla sbb budk2 2 spesies TaRzan...jgn marah ye.. sy org susah....berdesup je pergi... sampai kt puncak..peh.. org xramai lg... dh sampai cangak pa lagi.. terjun la... syok bakhang berenang... aha budak bits pon ada jugak tp depa mai lambat... mai satu course depa... semangat... agak2 bila course aku bulih buat lagu ni...Taman Boya pon jadila...huhu.....

dh kecut 1 bdn bereneng.... dlm pukoi 1 kami pon blah... orang pon koi lama koi banyak... afta that,, kami shoot pi muar pulop... ada rewang sikit... aku punya pak ngah punya anak kawen... serabut jugakla nk p rumah dia ni sampai aku tgk google map.. uish x penah dibuat org aih... (naseb baik ABG MAT ada... Mat klu hg baca cita ni.. jgn dok kembang pulak no....)apa pon Tuhan lindungi kami dan selamat tiba

rilek dulu sejam dua,, pasai hujan yg agak lebat... lebih kurang koi 5 lebih kami bertolak balik... tp aku nop buat penghargaan yg x terkira kpda MAT ,SUNGKAI, AZAM & ZACK pasai menjayakan program di hujung minggu...

tp gambaq takdakla... woi mintak gambaq... tak meriahla

p.s.. sijil da siap dah... nnt masuk dlm SMP... diiktiraf...

4 comments:

RastaMat said...

hah..
ni dia abang mat datang..
sape ngumpat aku??
haha...

Chi Ammart said...

tudia terasa sampai takmau cakap depan2..
hahha

the owner said...

nak pengsan aku hari tu...
aku rase time tu ada bende menumpang kat bahu aku r...
ntah2 puteri gunung ledang x??

real kadijah. said...

en mat poyo..
patut la soh bace...
org byk puji dye upenye...
dye mmg tarzan..
huhui..
rindu gunung ledang...